Chris

ChristelVORMGEVER • BOEKONTWERPER • MOEDER


Dat ik hierbij vermeld dat ik moeder ben, is vast niet zakelijk en hip. Maar het is wel een wezenlijk onderdeel van wie ik ben. Mijn kinderen hebben mij voor een groot deel gevormd tot wie ik nu ben. Zo hebben ze me geleerd om efficiënt met tijd om te gaan ;) en om dingen los te laten die er niet toe doen.


Vormgever ben ik nog niet zo lang, maar het virus heeft me al wel heel lang te pakken. Bij mijn eerste 'echte' baan bij uitgeverij CrossPoints werkte ik naast de vormgever. Behalve dat ik het heel goed met haar kon vinden, fascineerde het me wat je zelf kunt maken. Met haar samen heb ik toen al mijn trouwkaart gemaakt, omdat ik niks mooi vond 'uit de boeken' en dit was nog voordeliger ook!


Diverse banen heb ik gehad, maar die vormgeving bleef lonken. Ik ontwierp diverse uitnodigingen, gaf heel veel aandacht aan de fotoboeken en maakte voor mijn hechte vriendengroep een compleet kwartetspel.


Afijn, uiteindelijk de knoop doorgehakt en Chris in Vorm was geboren.

Ik vind het een feest om dit te doen en het zelfstandig zijn in combinatie met die drie heerlijke koters is ook fantastisch.  Ik kijk er naar uit om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en jouw merk of bedrijf ook op de kaart te zetten met prachtige ontwerpen en spraakmakende uitingen.


Heb je weinig tijd? Ik werk nauw samen met een fantastische fotograaf, illustrator en verschillende drukkerijen. Graag neem ik het hele ontwikkelingsproces uit handen en ga met je merk of bedrijf aan de slag. Let 's go!

CONTACT GEGEVENS

Artilleriekade 16,

4201 MD  Gorinchem

+31 (0)6 547 40 872

© Copyright. All Rights Reserved.